Gecco Logo 2

A jövő innovatív építőanyagai

signImg

CÉGÜNKRŐL

Termékfejlesztésünk több, mint 10 éve indult el egy olyan úton, melynek célja az építési folyamatok gazdaságosabbá és környezettudatosabbá tétele. Létrehoztunk tökéletesített építőanyagokat és építőanyag-ipari termékeket, melyek kis tömegük és sűrűségük ellenére megőrzik nagy szilárdságukat és rugalmasságukat, amellett, hogy kiemelkedően jó szigetelési és teherbírási képességgel bírnak.

Minden termékünk megfelel a korszerű követelményeknek, hiszen a klímaváltozás problémája miatt a fokozatosan szigorodó építészeti előírások is megkövetelik az építőipar tudatos felelősségvállalását. Célunk, hogy az emberek komfortérzete, otthonaik és életük minősége minél alacsonyabb anyagi ráfordítással emelkedjen, energiafelhasználásuk pedig csökkenjen. Innovatív üzleti vállalkozásunk a cellulózban rejlő pozitív tulajdonságok kihasználására épül. Sikerült olyan cellulóz alapú, könnyű, mégis nagy teherbírású építőanyagokat gyártanunk, melyek a piacon fellelhető, hasonló minőségű és tulajdonságú termékeknél kedvezőbb paraméterekkel rendelkeznek, újítást jelentve a modern építő- és építőanyag iparban.

About Right Image

HÍREK

TERMÉKEINK

 • Gecco Antique

  Cellulóz tartalmú, kül-és beltéri speciális vakolat

  MSZ EN 998-1

  Gyárilag előkevert, száraz, hőszigetelő, hidrofób és hangszigetelő felújító alapvakolat, kézi felhordásra. Cement kötőanyagot, duzzasztott agyagkavicsot, perlitet és tulajdonságjavító Gecco Cell adalékot tartalmaz.

  TERMÉKINFORMÁCIÓ
 • Gecco Thermo

  Cellulóz tartalmú hőszigetelő vakolat

  MSZ EN 998-1

  Gyárilag előkevert, száraz, hőszigetelő alapvakolat, kézi felhordásra. Cement kötőanyagot, polisztirolt, perlitet, és tulajdonságjavító Gecco Cell adalékot tartalmaz.

  TERMÉKINFORMÁCIÓ
 • Gecco Plan

  Cellulóz tartalmú, könnyített simítóvakolat

  MSZ EN 998-1

  Gyárilag előkevert, száraz, hidrofób könnyített simító vakolat. Cement kötőanyagot, perlitet, és tulajdonságjavító Gecco Cell adalékot tartalmaz.

  TERMÉKINFORMÁCIÓ
 • Gecco Hydro Wall

  Cellulóz tartalmú, szálerősített vízszigetelő habarcs falszerkezetekhez

  MSZ EN 998-1

  Gyárilag előkevert, száraz, vízszigetelő vakolóhabarcs, kézi felhordásra. Cement kötőanyagot, monofiloment szálat és tulajdonságjavító Gecco Cell adalékot tartalmaz.

  TERMÉKINFORMÁCIÓ
 • Gecco Hydro Floor

  Cellulóz tartalmú, szálerősített vízszigetelő habarcs aljzatokhoz

  MSZ EN 13813:2003

  Gyárilag előkevert, száraz, vízszigetelő padlóhabarcs, kézi felhordásra. Cement kötőanyagot, PAN szálat és tulajdonságjavító Gecco Cell adalékot tartalmaz.

  TERMÉKINFORMÁCIÓ

VIDEÓK

FÁJLOK

KAPCSOLAT

Factory  SZÉKHELY: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 15-19.
 GYÁR / TELEPHELY: 3070 Bátonyterenye Béke út 96.
FactoryKözponti email: info@lcs.hu || Anyagrendelés: megrendeles@lcs.hu

ÉRTÉKESÍTŐK

NAGY RÓBERT
Budapest, Pest megye, Kelet-Magyarország

+36 30 915 4524

robert.nagy@lcs.hu

OSZVALD ANDRÁS
Nyugat-Magyarország

+36 30 390 7388

andras.oszvald@lcs.hu

ÍRJON NEKÜNK!

Megjegyzés